Nieuws

24apr

BEVO BEOBANK ROESELARE A - ALFA SOLUTIONS TIEVOLLEY TIELT: 3-2

Hoofdwedstrijd:
21-25; 25-15; 25-17; 16-25; 17-15
Voorwedstrijd:
21-25; 19-25; 8-5 (voortijdige afgefloten omwille van tijdsgebrek)

Opstelling:
Coline Vincart – Birgit Deceuninck – Sarah Sintobin – Marieke Vanneste – Deborah Christiaens – Nel Sercu
Libero:
Annemarie Robbe
Kwamen in:
Ine Desimpele – Yaël Seurinck – Hanne Blomme – Tessa Lecrit (libero) – Lien Vanryckeghem – Wiebe Vercruysse
Omwille van een enkelblessure, opgelopen tijdens de voormatch, kon Léonore Maertens niet opgesteld worden

Leider Bevo Beobank Roeselare A had genoeg aan twee winnende sets om kampioen te worden in 1ste Div B en zette de kers op de taart in een vol huis!

Beide ploegen kwamen super gemotiveerd aan de servicelijn.  De wedstrijd verliep spannend en vrij gelijkopgaand tot 16-16.  Geplaagd door de stress liet Roeselare na af te werken:
21-25.

Eens de zenuwen onder controle veerde de thuisploeg recht en nam de wedstrijd in handen in de tweede beurt, met schitterende actie’s.  Tielt raakte nog nauwelijks door het Roeselaars sterke blok. Setstand: 25-15.

Zelfde scenario in de derde herneming.  In opperste concentratie en aangemoedigd door een schare supporters werkte Bevo Beobank Roeselare A af: 25-17.  De verdiende titel werd uitbundig gevierd!

Tievolley won, omzeggens zonder weerstand, de vierde set met 16-25 , waarin coach Supply al zijn speelsters inzette.  Zo kon Tielt de belle afdwingen.

In de  tie-break, werd gedraaid bij 6-8. Eens de 15-15 op het scorebord verscheen, in dit  superspannend slot,  kon het A-team de overwinning binnen halen: 17-15.

Een schitterende overwinning voor ons A-team  dat het ganse seizoen keihard werkte om de zo begeerde titel binnen te halen!  Super!!! DIKKE PROFCIAT!

Dank aan alle aanwezige supporters, die met toeters en bellen en hun vocale steun, ons team naar de overwinning stuurden!15apr

VAMOS STEKENE - SINT-GILLIS-WAAS - BEVO BEOBANK ROESELARE A: 0-3

Hoofdwedstrijd:
23-25; 23-25; 16-25
Voorwedstrijd:
25-17; 18-25; 16-14

Opstelling:
Coline Vincart – Birgit Deceuninck – Sarah Sintobin – Marieke Vanneste – Deborah Christiaens – Nel Sercu
Libero:
Annemarie Robbe
Kwamen in:
Ine Desimpele – Yaël Seurinck – Hanne Blomme

In de openingsset maakten details het verschil!  Zéér gelijkopgaand en met wisselend succes voor beide partijen.  Roeselare tekende voor setwinst met het kleinste verschil: 23-25.

Zelfde scenario in de tweede beurt.  Na 23-23 kon Bevo Beobank Roeselare A opnieuw afwerken: 23-25.

In de derde herneming kon Vamos niet veel meer inbrengen tegen de leider in de competitie.  De bezoeksters, baas in alle spelonderdelen, werkten vlot af: 16-25.

Een eervolle en deugddoende overwinning voor ons A-team!  Super… dikke proficiat!!!
Volgende week, thuis, moeten we twee sets winnen om de titel te pakken, in een hopelijk vol huis, tegen rechtstreekse concurrent Tielt!8apr

BEVO BEOBANK ROESELARE B - Volmar Ekeren: 1-3

De beloften winnen een spannende wedstrijd met 3-0 (25-22/25-23 en 15-11).

Hoofdmatch : 

De bezoeksters schieten het best uit de startblokken maar eens de motor aangeslagen bij Bevo is er geen houden meer aan : een duidelijke 25-14 is het resultaat. Een puike set van de Bevo meiden in alle onderdelen van het spel.

Set 2 en 3 verlopen vrij identiek : beide ploegen laten elkaar niet los maar op het einde trekken de bezoeksters aan het langste eind. Spijtig, het kon evengoed andersom geweest zijn. Setstanden 23-25 en 22-25

In set 4 wordt Bevo weggeserveerd : 0-8 ! Beetje bij beetje kunnen ze zich toch wat herpakken maar dit komt té laat : 17-25
onze Sponsors

  • Beobank
  • Andr√© Gevaert
  • Toyota Tailleu
  • Vinckier Cloet
  • Delifresh
  • met steun van Stad Roeselare
  • Vrijetijdspas

Contacteer ons

  • adres: Onledemeersstraat 15, 8800, Roeselare

  • email:

Volg ons

In memoriam

NathalieDepickere

logo