BEVO ROESELARE LAAT IN DE 8STE FINALES VAN DE BEKER VAN BELGIË DE ZEGE  ALSNOG UIT HANDEN GLIPPEN

Set 1 : de start is voor de  bezoekende ploeg, Bevo speelt ietwat te onzuiver 3-7. Bij 10-10 hangen de bordjes weer gelijk na gerichte services die de spelopbouw bij Kalmthout
bemoeilijken en Bevo trekt ook regelmatig een blok op 17-13. Naar het einde van de set toe wordt het nog even spannend maar Bevo haalt set 1 binnen met 25-23 cijfers.

In set 2 is Bevo onmiddellijk bij de les : 5-1. Alles klopt bij Bevo en ze worden niet meer verontrust. Set 2 is ook voor de thuisploeg met 25-17 cijfers.

Het cliché van de moeilijke 3de set wordt ook nu bevestigd. Na een gelijk opgaande start nemen de bezoeksters stilletjes aan afstand. Hun servicedruk werd serieus verhoogd
maar vooral Bevo speelde wat te weinig geïnspireerd. Kalmthout verdedigde nu ook knap en het blok van Bevo rendeerde niet meer.
Set 3 is voor Kalmthout met 17-25.

Wat in set 4 met Bevo gebeurt is zelden gezien : Kalmthout loopt via 2-6 zowaar uit tot 3-14. Met een immense servicedruk versmacht het Bevo waar iedereen wel zijn foutje maakt.
Voeg daar nog een opstellingsfout bij Bevo aan toe en Kalmthout neemt freewheelend set 4 voor zijn rekening met 11-25.

In set 5 is komt Bevo weer boven water. Er wordt van kant gewisseld bij een 8-5 stand en bij 11-7 lijkt de zege voor Bevo alsnog voor het grijpen te liggen.

Net dan echter gaat Bevo aanvallend 2x  in de fout. Na een receptiemisser en een sluitend blok van Kalmthout hangen de bordjes weer gelijk : 11-11

Via 13-13 gaat het nagelbijtend naar het wedstrijdslot. Kalmthout is het koelbloedigst en wint de tiebreak met 13-15.

Niet Bevo maar Kalmthout mag zich opmaken voor de kwartfinales tegen Liga A ploeg Charleroi.