Setstanden : 25-27 / 25-13 / 24-26 / 25-20 / 15-5

In set 1 blijven beide ploegen voortdurend in elkaars buurt. Nu eens is de thuisploeg in het voordeel, dan weer de bezoekende ploeg. Er wordt gevochten om ieder punt, de inzet bij beide ploegen is groot. Blijkbaar zo intens dat de SR af en toe de pedalen verliest. Over de hele set mocht Bevo zich zeker 3x bekocht voelen wanneer de SR flagrant in het nadeel van de thuisploeg fluit. Desalniettemin wordt het een prangend setslot waarin Blaasveld
uiteindelijk aan het langste eind trekt : 25-27.

Na een gelijk opgaande start van set 2 (8-8) maakt Bevo vanaf de servicelijn het verschil : 15-8. De receptie van Blaasveld wordt in de vernieling gespeeld, aanvallen lukt hen nog amper en zo nodig is daar het sluitende thuisblok. Bevo komt deze set niet meer in de problemen en wint set 2 overduidelijk met 25-13 cijfers.

In set 3 gaat Bevo op zijn elan verder : 10-5 / 13-9. Een donderpreek van de bezoekende coach + Bevo dat wat onzuiver gaat acteren laten  Blaasveld toe de aansluiting te maken bij 16-16. Net als in set 1 wordt nu fel gevochten om elk punt : 23-23. En ook nu trekken de bezoeksters aan het langste eind na een mistasten in de receptie bij Bevo : 24-26.

In set 4 gaat het gelijk op tot 11-11. Blaasveld verhoogt de servicedruk  en Bevo vindt niet meer de juiste oplossingen : 15-19. Het ziet er niet goed uit voor Bevo. Coach Supply grijpt in met een dubbele wissel en met succes. Bevo gaat op en over Blaasveld tot grote frustatie van de bezoekende coach en speelsters met een gele kaart vanwege protest tot gevolg.
Bevo kijkt niet meer achterom en haalt alsnog set 4 binnen met 25-20.

In de tiebreak zit Bevo onmiddellijk in het goede ritme : 8-4. Een immense servicedruk zorgt ervoor dat Blaasveld niet meer weet van welk hout pijlen te maken. Bevo stoomt door naar 15-5 en matchwinst.

Een felbevochten en mooie overwinning van Bevo A.