Ook voor jou een mondmasker van Bevo Beobank Roeselare?

 

Dat kan! Bestel hier.

Dit comfortmasker (100% polyester) - met elastische banden achter het hoofd (om irritatie aan de oren te vermijden) - is dubbel gelaagd en sluit nauw aan op het onderste deel van het gezicht. Wasbaar op 90°.


Dank aan Midex Safety! #ikkooplokaal 

 

(bericht van 28 oktober 2020)

De COVID-crisis zit op een nieuw hoogtepunt. De gezondheidssituatie is opnieuw bijzonder ernstig. De maatregelen worden bovendien in een snel tempo bijgestuurd.

Op woensdagavond werden federaal nog regels gepubliceerd waarbij indoor sporten onder de twaalf jaar nog werd toegestaan (conform de Vlaamse verklaringen van dinsdagavond), maar waarbij elders in het ministerieel besluit werd gesteld dat alle indoor sportinfrastructuur moest worden gesloten. Begrijpe wie kan, en onduidelijkheid troef.

Bovendien is het niet omdat je nog mag of kan volleyballen met de allerkleinsten, dat het ook nog haalbaar,  opportuun of maatschappelijk verantwoord is.

We moeten in onze overwegingen met veel factoren rekening houden. Zo ook met trainers, ouders en vrijwilligers die hun inzet noodgedwongen even on hold zetten, en met kinderen die van hun ouders niet meer mogen komen. Als club zitten we daardoor in een moeilijk parket, al is dat momenteel een luxeprobleem. Alle aandacht moet nu immers gaan naar onze zorgsector en zij die door deze gezondheidscrisis het hardst getroffen zijn.

In die context zetten we – nadat dat eerder al gebeurde voor de seniorenwerking en een deel van de jeugdwerking – ook de rest van de jeugdwerking tijdelijk volledig stop, en dat met onmiddellijke ingang.

We doen dit tot minstens 19 november 2020.

We gaan nu niet speculeren hoe lang deze stop effectief zal duren. Dat heeft toch geen zin. We bekijken het van dag tot dag, van week tot week. We moeten er gewoon het beste van maken. Zoals eerder gesteld doen we ook geen uitspraak over wat dat betekent voor de rest van het seizoen of de competitie, en wat dat betekent voor lidgelden, sponsorengagementen, enzovoort.

We meten de schade op bij het einde van het (normaal voorziene) seizoen. Wel proberen we die schade maximaal te beperken, en daarom gaat bv. ook onze wijnactie straks gewoon door.

Hopelijk kunnen we hierbij op ieders steun en begrip blijven rekenen. Hou het vooral veilig en gezond, en laat ons uitkijken naar betere tijden !

Het Bevo Beobank bestuur

Sponsors

© 2020, website powered by Twizzit.com