Al jarenlang investeren we met Bevo sterk in onze jeugdwerking. We zijn daar een vaste waarde binnen de nationale top, dit zowel op competitie-, beker- als jeugd champions league-niveau. Vorig seizoen wonnen we bv. nog in twee van de vijf jeugdcategorieën het champions league-tornooi, en werden we Belgisch kampioen met onze U15.  Met onze seniorenploegen nemen we dan weer deel aan zo goed als alle competitieniveaus, van Promo 4 tot Nationale 1.

 

Onze sterke jeugdwerking blijft ook in de toekomst onze eerste zorg. En we bouwen ook niet af qua seniorenploegen. Integendeel, er komt nog een ploeg bij.  Vanaf het seizoen 2023 – 2024 gaan we ook op het hoogste niveau aan de slag, en zullen we met een ploeg aantreden in Liga A !

 

Deze opstart gebeurt in nauw overleg met Hermes Oostende, Knack Roeselare en Stad Roeselare. Ook Hermes-sponsor Rekkenshop komt mee aan boord. De details van deze samenwerking werden vandaag via een persbericht publiek gemaakt.

 

Als bestuur van de club beklemtonen we deze beslissingen weloverwogen genomen te hebben. We schrijven dit nieuwe hoofdstuk van de club dan ook vol vertrouwen. We engageren ons daarbij om onze  bestaande sportieve en financiële stabiliteit te blijven garanderen, en het familiale karakter van onze club te behouden. We verstevigen de fundamenten voor de toekomst, met de ambitie om van Roeselare dé volleybalstad van België te maken. We weten dat we daarbij op de steun van onze enthousiaste leden en ex-leden en vele supporters, trouwe sponsors en sympathisanten kunnen rekenen.

 

Volley#VANRSL

Oltegoare Roeselare !

Lees hier het persbericht over het nieuwe volleybalcollectief Volley#VANRSL